Despre noi

▣ Imobiliare – Duplex91

Divizia de imobiliare a Duplex91 este formată din experți imobiliari, agenți, brokeri și profesioniști în domeniul imobiliar. Punem la dispoziția clienților noștri, toată expertiza noastră și cunoașterea privind cele mai bune alegeri imobiliare.

Compania noastră oferă spații de închiriat în regim propriu, începând cu birouri de top, birouri clasa A, spații comerciale, spații industriale, hale și depozite, showroom-uri și multe altele.

Punem la dispoziția dumneavoastră spații de diferite tipuri, în locații centrale și/sau facile, cu acces către cele mai importante puncte de interes din Brașov, monitorizate, protejate prin servicii de pază, cu parcare și multe alte opțiuni absolut necesare pentru buna desfășurare a activităților dumneavoastră.

     
Imobiliare Duplex91  
▣ Închiriere spații
Birouri clasa A, spații comerciale, hale și depozite
 
Oferim clienților noștri cele mai bune soluții din domeniul imobiliar, în regim propriu. Duplex91 este dezvoltator imobiliar, cu un istoric lung și bine stabilit în Brașov. Punem nevoile dumneavoastră pe primul loc și venim în întâmpinarea acestora cu răspunsuri croite perfect pentru orice problemă. Fie că aveți nevoie de un birou sau un spațiu comercial, echipa Duplex91 e pregătită să satisfacă orice nevoie privind spațiul imobiliar pe care îl doriți.
 
▣ Birouri: Spații de tip office pentru birouri, clasa A și clasa B cu acces facil către toate punctele de interes ale orașului.
 
▣ Spații comerciale: Spații ideale pentru activități comerciale cât și pentru showroom-uri, poziționare centrală și ultracentrală.
 
▣ Hale și depozite: Pretabile pentru producție, depozitare sau funcții logistice, situate în parc logistic cu acces facul către toate punctele de interes ale orașului.
 
 

     
 
▣ Cauți un birou premium, care să te reprezinte?!
 
 
Ai ajuns unde trebuia. Birouri Executive, Class A, High Quality pentru tine!
 
     
   
 
▣ Calitate superioară, parcare, monitorizare, pază, facilități!