▣ Politică de Confidențialitate web

▣ www.imobiliare-duplex91.ro administreaza toate datele dumneavoastră personale primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare privind protecția datelor personale și difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

▣ În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voit și conștient la dispoziția www.imobiliare-duplex91.ro orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca www.imobiliare-duplex91.ro să înregistreze aceste date și să le administreze.

▣ www.imobiliare-duplex91.ro utilizează informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi servicii mai bune, pentru o mai bună înțelegere a nevoilor și intereselor dumneavoastră atunci când accesați site-ul nostru, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru a vă oferi servicii de suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile noastre. Ocazional, putem folosi informațiile pentru a lua legătura cu dumneavoastră.

▣ Protecția datelor dumneavoastră personale, pe care ni le-ați pus la dispoziție, este deosebit de importantă pentru www.imobiliare-duplex91.ro. Respectam caracterul privat și securitatea informației furnizate de dumneavoastră atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop pentru care am creat și aplicăm prezenta Politică de confidentialitate.

▣ www.imobiliare-duplex91.ro respectă confidenţialitatea fiecărui client, fiind conştienţi de importanţa acestui lucru.

▣ www.imobiliare-duplex91.ro este singurul deţinător al oricărei informaţii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu împărţim şi nu închiriem această informaţie altora.

▣ Înregistrarea datelor

▣ Pentru citirea informațiilor existente pe site-ul nostru web nu este necesară oferirea datelor personale.

▣ Totuși, pentru utilizarea unor servicii (ex. formular de contact) sunt necesare anumite date personale (nume, prenume, telefon, adresă email).

▣ În scopul îmbunătățirii site-ului nostru web dar și a serviciilor noastre, www.imobiliare-duplex91.ro folosește provizoriu următoarele informații – ce nu conțin date personale – care apar automat:

▣ adresa de internet de protocol (IP),
▣ geolocație (zona de unde se face accesul)
▣ denumirea domeniului (URL),
▣ datele de accesare,
▣ file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului și URL),
▣ datele paginii web de unde se face accesarea,
▣ cantitatea biților consumați cu ocazia vizitării,
▣ data vizitării,
▣ datele paginilor parcurse,
▣ denumirea browserului.

▣ Schimbări

▣ Ne rezervăm dreptul de a putea schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site.

▣ Întrebări

▣ Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: office@duplex91.ro

▣ Cum îti exerciti drepturile

▣ Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@duplex91.ro