Birouri de inchiriat

▣ Birouri clasa A
Informații și caracteristici clădiri

Imobilul este o clădire complet renovată și recompartimentată, în suprafață totală de 1850 mp. La parterul clădirii regăsim într-o armonie perfectă recepția, oficiul de tranzit, sală de întâlniri, oficiul de luat masa, 2 grupuri sanitare și spații de birouri. Etajul este integral destinat spațiilor de birouri.

▣ SUPRAFAȚĂ TOTALĂ: 1850 MP
▣ SUPRAFAȚĂ PARTER: 1050 MP
▣ SUPRAFAȚĂ ETAJ: 800 MP
 
▣ RECEPȚIE SECURIZATĂ, CAMERE VIDEO
▣ FERESTRE TIP CORTINĂ DIN STICLĂ
 
▣ FINISAJE MODERNE, DURABILE
▣ LA 3 MIN. DISTANȚĂ DE OCOLITOARE
▣ LA 4 MIN. DISTANȚĂ DE CENTRUL CIVIC
▣ LA 3 MIN. DE CORESI SHOPPING CENTER
▣ MONITORIZARE, PARCARE, PAZĂ
 
Închiriere birouri și alte informații suplimentare, la telefon:
▣ 0723 015 555
  Inchiriere birouri

Birouri de inchiriat  
▣ Specificații tehnice
 
▣ Infrastructura este realizată din fundații de beton, continue sub ziduri. Suprastructura este realizată din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat, cu compartimentări de rigips. Planșeul este din beton și cu tavan fals casetat. Finisajele exterioare sunt realizate din plăci prefabricate, tencuieli drișcuite și zugrăveli lavabile de exterior, cu vitrine de PVC cu geam de termopan. Finisajele interioare sunt realizate din tencuieli gletuite, zugrăveli lavabile, prevăzute cu placaje de furnir. Grupurile sanitare sunt prevăzute cu placaje cu faianță, cu obiecte sanitare noi de calitate superioară. Pardoselile sunt din gresie și mochetă.
 
▣ Scările interioare, care realizează accesul de la parter la etaj din beton și sunt placate cu mochetă. Balustradele sunt din inox. Tavanul atriumului clădirii este prevăzut cu folie tip stretch, iluminat, care conferă clădirii un aer aparte. Tâmplăria exterioară este din PVC și aluminiu cu sticlă termopan. Tâmplăria interioară este din inox cu sticlă termopan. Imobilul are racorduri și instalații electrice de iluminat incandescent, telefonie, cablu TV, rețea internet, gaz metan, apă–canal. Încălzirea se face cu ajutorul unei microcentrale termice proprii.
 
▣ Sunt montate instalații de climatizare. Prin poziția și concepția sa, clădirea, în suprafață construită de aprox. 1850 mp la care se adaugă parcarea, confera spațiul ideal pentru desfășurarea activităților cu profil financiar-bancar, consultanță, sedii administrative și similare. Complexul Duplex 2 este format din 2 clădiri P+1 și 10 clădiri P, parcare cu o capacitate de 112 de locuri.